. Ma Piroska napja van.
A Magyar Liberális Párt elismerően szólt a felismerésről
2014-01-07 08:54:10
A Magyar Liberális Párt elismerően szólt a felismerésről

A Magyar Liberális Párt elismerően szólt a felismerésről

Bajnai Gordon kezdeményezése önmagában kevés, a teljes körű összefogáshoz a többi ellenzéki párt eltökéltségére is szükség van.

 

Bajnai Gordon az ATV hétfő reggeli műsorában elismerte, hogy nem hozta meg a várt eredményt az MSZP és az Együtt-PM politikai paktuma. A Magyar Liberális Párt örül Bajnai felismerésének, de megkésettnek tartja a kezdeményezést. A választások várható időpontja előtt nyolcvan nappal a volt miniszterelnök belátta, amit a Liberálisok már hónapok óta képviselnek; az ellenzéki erők teljes összefogása nélkül nem lehet leváltani az Orbán-kormányt.

 

Ehhez új miniszterelnököt kell jelölni, közös ellenzéki listát kell állítani és közös egyéni jelölteknek kell képviselnie a közösen kialakított programot. Felkérés esetén a Liberálisok ezt az álláspontot képviselik majd a tárgyalásokon. Bajnai Gordon kezdeményezése önmagában kevés, a teljes körű összefogáshoz a többi ellenzéki párt eltökéltségére is szükség van. Ennek hiányában a Magyar Liberális Párt továbbra is az önálló indulásra készül.

 

Magyar Liberális Párt

További híreink
MSZF: A magyar politikai elit vegye komolyan Ferenc pápa felszólítását
A társadalmi egyenlőtlenség mára oly égbekiáltóvá lett, hogy már nem csak kizsákmányolásról és elnyomásról lehet beszélni, hanem olyan fajta társadalmi kirekesztésről is,...
2014-01-07 07:22:24, Hírek, Fókuszban Bővebben
Jogsegély-szolgálat a földpályázaton vesztes gazdák részére
A kormány azt ígérte, hogy a családi gazdaságokat részesíti előnyben az állami földpályázatok elbírálásánál, de kiderült, hogy a földet saját tulajdonának tekinti: a kisg...
2014-01-05 08:24:17, Hírek, Fókuszban Bővebben
A világ legrosszabb himnusza a magyar
Legalábbis annak minősítette egy amerikai politikai blog, a dailykos.com.
2014-01-03 11:45:44, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére