. Ma Magdolna napja van.
Egy évig fajtalankodott nevelt lányaival egy férfi Aszódon
2014-01-02 20:03:48
Egy évig fajtalankodott nevelt lányaival egy férfi Aszódon

Egy évig fajtalankodott nevelt lányaival egy férfi Aszódon

Megverte, rugdosta, fenyegette nevelt lányait R. László. A pedofil férfi szexuális vágyait elégítette ki a kislányokon, ha ellenálltak, bántalmazta őket. Jelenleg előzetes letartóztatásban van, tagadja a vádakat, szerinte kitalálták az egészet. A per hamarosan kezdődik a Budapest Környéki Törvényszéken.
 
A gyerekek az eset idején hét és tizenegy évesek voltak. A vád szerint egy évig viselték el nevelőapjuk terrorját, mire szólni mertek édesanyjuknak, azonban az anya a feljelentéssel újabb egy évet várt.
 
A blikk.hu úgy tudja, a férfi heti rendszerességgel közeledett a két kislány felé, amikor édesanyjuk nem volt otthon. R. László minden alkalmat kihasznált beteges vágyai kielégítésére, napszaktól függetlenül hívta be a gyerekeket a hálószobába, hogy különböző szexuális aktusokra kényszerítse őket.
 
Azt mondta a kislányoknak, hogy meggyilkolja őket, ha nem bújnak vele ágyba. A fenyegetések hatására a gyerekek csak ritkán próbáltak ellenállni, ezen ritka alkalmakkor pedig a férfi megpofozta, vagy rugdosta őket.
 
A lányok arról számoltak be, hogy nevelőapjuk rájuk parancsolt, hogy húzogassák a nemi szervét, de nem értették, mit is kellene csinálniuk, ezért R. László megmutatta nekik. A férfi ennél tovább is ment, a kislányokkal a későbbiekben orálisan elégíttette ki magát.
 
A vádirat szerint a kegyetlenkedések 2012 júniusáig tartottak, a gyerekek ekkor szóltak róla édesanyjuknak, azonban az asszony csak egy évre rá, 2013 nyarán jelentette mindezt a gyermekjóléti szolgálatnak.

Utoljára frissítve: 2014-01-02 20:04:40

További híreink
A Magyar Liberális Párt elismerően szólt a felismerésről
Bajnai Gordon kezdeményezése önmagában kevés, a teljes körű összefogáshoz a többi ellenzéki párt eltökéltségére is szükség van.
2014-01-07 08:54:10, Hírek, Fókuszban Bővebben
MSZF: A magyar politikai elit vegye komolyan Ferenc pápa felszólítását
A társadalmi egyenlőtlenség mára oly égbekiáltóvá lett, hogy már nem csak kizsákmányolásról és elnyomásról lehet beszélni, hanem olyan fajta társadalmi kirekesztésről is,...
2014-01-07 07:22:24, Hírek, Fókuszban Bővebben
Jogsegély-szolgálat a földpályázaton vesztes gazdák részére
A kormány azt ígérte, hogy a családi gazdaságokat részesíti előnyben az állami földpályázatok elbírálásánál, de kiderült, hogy a földet saját tulajdonának tekinti: a kisg...
2014-01-05 08:24:17, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére