. Ma Magdolna napja van.
Fekvenyomó bajnokságon vettek részt a Pest megyei tűzoltók
2013-12-04 11:01:14
Fekvenyomó bajnokságon vettek részt a Pest megyei tűzoltók

Fekvenyomó bajnokságon vettek részt a Pest megyei tűzoltók

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület országos tűzoltó fekvenyomó versenyt rendezett 2013. november 29-én, pénteken Miskolcon, amelyen a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata öt fővel, a hatodik helyet zsebelte be magának, valamint kiváló egyéni eredményeket értek el megyénk tűzoltói.

 

Az érdi hivatásos tűzoltó-parancsnokság versenyzője Buda Richárd tű. őrmester, száz kilogrammos súlycsoportjában az előkelő első helyezést szerezte meg százhetven kilogramm kinyomásával.

 

 Ugyanebben a súlycsoportban a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltó-parancsnokság képviseletében Vásárhelyi Zoltán tű. alezredes, szigetszentmiklósi parancsnok negyedik helyezést ért el százharmincöt kilogrammos teljesítménnyel. A ceglédi hivatásos tűzoltó-parancsnokság tűzoltója Rézsó Zoltán tű. törzsőrmester saját, a hetvenöt kilogrammos súlycsoportban indult és a hatodik helyezésig jutott százöt kilogramm kitolásával.

 

A gödöllői hivatásos tűzoltó-parancsnokságról Kovács Krisztián tű. főtörzsőrmester vett részt a versenyen száztíz kilogrammos súlycsoportban, ahol a hatodik helyezést szerezte meg száznegyvenöt kilogrammal.

További híreink
Karácsony és félelem
Bár többen mondták,hogy ezzel a témával nem most kell foglalkozni,én mégis azt mondom: de igen, most kell.
2013-12-26 10:31:19, Hírek, Sport Bővebben
Először rajtol a Pest Megyei Téli Műfüves Nagypályás-bajnokság
A csapatok téli felkészülését megkönnyítendő első alkalommal írja ki az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága nagypályás műfüves bajnokságát.
2013-12-10 14:25:31, Hírek, Sport Bővebben
Mikulás kupát rendeztek Szentendrén
Ki a legjobb a megyében? III. Pest Megyei Kispályás Teremfoci Labdarúgó Bajnokság
2013-12-05 12:48:48, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére