. Ma Árpád napja van.
Levelet kaptunk!
2013-12-21 08:17:59
Levelet kaptunk!

Levelet kaptunk!

Az ünnepek közeledtével egyre több, jókívánságokat tartalmazó üzenetet kapunk olvasóinktól, természetesen ezeket - ezúton is megköszönve, magán levélként fogadjuk.

 

Azonban most eggyel, melyet egy civil rokkant érdekvédő csoport küldött szerkesztőségünknek mégis kivételt teszünk, és olvasóinkkal is megosztjuk:
Tisztelt Hírhatár Lapcsoport!


A 2012.01.01-től bevezetésre kerülő új rokkant-törvény óta Önök folyamatosan figyelemmel kísérik a kiszolgáltatott betegek sorsát. Számtalan megrendítő történetről olvashattunk, melyek bemutatásával Önök teret adtak annak, hogy az ország közvéleménye megismerhesse a valós képet a rokkant emberek nyomoráról. A már megtépázott, és szertefoszlott reményeiket ezzel, visszaadták a betegeknek, hogy talán lesznek, akik felfigyelnek majd arra, hogy nagy itt a baj. 


Köszönjük, hogy Önök, még abban is segítettek, hogy egy-egy jó szándékú olvasó, ha jelentkezett, hogy segíteni szeretne a történetek hétköznapi hősein, Önök igyekeztek összehozni a segítőt és a rászorulót egymással. Köszönjük, hogy volt arra is példa, amikor még Önök is jótékonykodtak a kiszolgáltatott sorsú betegekért, hogy a legszegényebb sorsúak élete elviselhetőbb legyen. Az Önök figyelemfelhívása példamutatóvá vált azzal is, hogy gyakran átvették a Magyar Szociális Fórum által bemutatott szegény sorsú emberek problémáiról szóló írásokat, és ezzel is a szolidaritásukat fejezték ki a mélyszegénységben élőkkel.


Őszinte köszönettel kívánunk Önöknek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! Munkájukhoz kívánunk további sikereket és eredményességet az Újesztendőben is!    

 

MSZF

„Összefogás a korhatár alatti rokkantak emberi jogaiért”csoport

 

Szerkesztőségünk köszöni ezt a szép ünnepi üzenetet!

 

Köszönjük, és jól esik, hogy olvasóink ha csak egy levél erejéig, elismerik egész évi munkánkat!


Nem is várunk többet (!), hiszen a Hírhatár szerkesztők az ország minden részén  önerőből, mindenféle támogatás és juttatás nélkül önzetlenül tették és teszik a dolgukat – már ameddig lehet!


Nekünk a legszebb karácsonyi ajándék Önöktől, és ami egyben a legtöbb ha jövőre is minket olvasnak!


A Hírhatár Lapcsoport

70 városi szerkesztősége a több mint 90 ezer fő feletti Facebook-táborának és valamennyi olvasójának ezúton is

Kellemes Ünnepeket Kíván!
 

 

Utoljára frissítve: 2013-12-22 19:56:42

További híreink
A Pest megyei Noémi és az ő mellei
"A magyar televíziós műsorvezetők közül talán Gaál Noémi melleit emlegetik a legtöbben."
2013-12-31 09:58:04, Hírek, Megosztom Bővebben
Mire ügyeljünk ha szilveszterkor tűzijátékot rendezünk + VIDEÓ
Pirotechnikai termékek hatósági szabályai...
2013-12-27 19:37:40, Hírek, Megosztom Bővebben
Adófizető Pista esete a pénztárgéppel
Azért annak van némi bája, hogy a NAV is előlépett kereskedővé, a honlapjukon a főoldalon ott van az online pénztárgép megrendelő.
2013-12-13 18:24:41, Hírek, Megosztom Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére