. Ma Judit napja van.
Teplán Tibor (DK) nyílt levele Básthy Tamásnak (Fidesz-KDNP)
2013-11-22 18:09:43
Teplán Tibor (DK) nyílt levele Básthy Tamásnak (Fidesz-KDNP)

Teplán Tibor (DK) nyílt levele Básthy Tamásnak (Fidesz-KDNP)

"Tisztelt Képviselő Úr!

 

Annak ellenére,hogy politikailag nem egy nézetet vallunk,maximálisan tiszteletben tartva az Ön kereszténydemokrata nézeteit, politikai hitvallását, kérem engedjen meg nekem pár kérdést. A kérdések a Vadai Ágnes és Szűcs Erika DK-s képviselők ellen, a Házelnök javaslatára megszavazott maximális büntetésre vonatkoznak.

 

Önnél hogyan fér össze a kereszténydemokrata szemlélet azzal, hogy két képviselőt azért szankcionálnak, mert a Parlament soraiban demonstratívan szót emelnek a családon belüli erőszak ellen?

 

Az Ön lelkiismerete nem háborog-e akkor, amikor a Magyar Országgyűlés soraiban egy olyan ember ül - akár függetlenként is már - akit nem csak meggyanúsított a hatóság, hanem saját maga is elismerte a párja elleni súlyos testi sértés tényét?

 

Nem érzi-e Ön - aki a Törvényhozás házában ül- annak a súlyát, felelősségét, hogy ez ellen a jelenség ellen - mert ez már sajnos jelenség - szót emeljen és nem a hallgatásával, szavazatával gyakorlatilag a családon belüli erőszak intézményestése mellett szavazzon?

 

Hogyan áll Ön a választói elé, a családja nő tagjai elé azzal a tudattal, gyakorlatilag a szavazatával hozzájárult ahhoz, hogy nem csak két képviselőt büntettek, hanem a társadalomnak küldött, küldtek egy kétes értékű üzenetet, mely szerint egy két pofon nem a világ?

 

Figyelemmel arra, hogy levelem tartalma nem magánjellegű, hanem közügy és a probléma jelentős közérdeklődésre tart számot, engedelmével lehetőségeimhez mérten nyomtatott sajtóban is megjelentetem.

 

Tisztelettel:

Teplán Tibor elnökségi tag Demokratikus Koalíció,

Vas megye 2. v.k. Kőszeg"

További híreink
Szerencsétlen találkozások Orbánnal
Több mint elgondolkodtató, ahol Orbán "tiszteletét" teszi ott előbb-utóbb sorsfordító dolgok történnek. Hovatovább, ha a tendencia így folytatódik, átok lehet a kijelenté...
2013-12-28 20:22:21, Hírek, Publicisztika Bővebben
A Kúria mint jogszolgáltató
A Kúria döntése jól bizonyítja, hogy nem képes a szerződések szövegének hátterében megbúvó mögöttes szándékokat objektív módon értékelni, illetve a szerződések következmé...
2013-12-17 18:46:55, Hírek, Publicisztika Bővebben
Ráckeve is jobban teljesít
Az agymosás tipikus eseteként a királyi hírcsatornákból, a csapból, még a szemetes kuka fedele alól is, mást sem hallottunk az eltelt időszakban, minthogy „Magyarország j...
2013-09-17 19:20:45, Hírek, Publicisztika Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére